Skip to main content

Development

Meerkat Media heeft veel ervaring met het bouwen van WordPress websites. WordPress is een CMS wat erg geschikt is voor informatie gebaseerde websites. Dit wil zeggen dat de content die op de website te vinden is vooral informatie is. Het ideale aan WordPress is dat de achterkant zeer gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kun je zelf heel gemakkelijk aanpassingen aanbrengen op de opgeleverde website. Wilt u een andere afbeelding? Of een nieuwe tekst toevoegen? Met een paar klikken is het gedaan. Dit zorgt er voor dat jij niet steeds bij een professional aan hoeft te kloppen voor kleine aanpassingen. De makkelijk werkbare achterkant zorgt er ook voor dat de website razendsnel gebouwd kan worden.

Met een goede samenwerken van klant en Meerkat Media kunnen websites al in een aantal weken gebouwd worden. Veel mensen vragen zich af of een WordPress website niet te amateuristisch is voor hun bedrijf, maar volgens W3techs draait iets meer dan 43% van de websites op het internet op WordPress! Het hangt vooral af van de complexiteit van de website. In een gratis adviesgesprek bekijk ik graag met je of een WordPress website iets voor jou is.

Ik ben enthousiast geworden!

Branding

Persoonlijk ben ik er van overtuigt dat een branding een van de belangrijkste dingen binnen een bedrijf is. Hoe kun je namelijk vertrouwen uitstralen zonder zelf de details van je eigen bedrijf in orde te hebben? Veel mensen denken dat branding een mooi logo is met een aantal kleurtjes, maar een sterke branding gaat veel verder dan alleen een logo. Branding heeft betrekking op de complete identiteit van je bedrijf, dienst of product. Binnen een branding vallen namelijk dingen zoals: kleur gebruik, lettertype gebruik, maar ook het gebruik van afbeeldingen, tekst toon en nog veel meer dingen.

Naast alleen een visuele impact kan een sterke branding je bedrijf helpen om een emotionele band met consumenten op te bouwen. Consumenten kunnen zich identificeren met de waarden en persoonlijkheid van het merk, wat leidt tot een diepere betrokkenheid en loyaliteit. Een goed gevestigde branding kan ook de prijselasticiteit van de vraag verminderen, waardoor een bedrijf in staat is om premium prijzen te vragen voor zijn producten of diensten.

Ik wil een consistente branding!

Promotie materiaal

Afhankelijk van hoeveel je buiten komt en hoeveel je op je telefoon zit zien we per dag letterlijk duizenden reclames, maar hoe ga jij opvallen in die zee met concurrentie? Een opvallend ontwerp met de juiste plaatsing is daarvoor essentieel. Meerkat Media heeft veel ervaring met het ontwerpen van zowel fysieke als online promotie materiaal. Van vrachtwagen bestickering tot kleine flyers.

Animatie

Met een animatie kun je vaak veel meer overbrengen dan met stilstaand beeld. Het is mogelijk om emotie, intentie en energie over te brengen naar de kijker. Er zijn veel verschillende soorten animaties die je kan toepassen. Een logo kan bijvoorbeeld geanimeerd worden op een herkenbare manier waardoor je de uitstraling van je bedrijf een stuk beter naar buiten kunt brengen. In combinatie met een herkenbare sound bite kunnen mensen zelfs getraind worden om je merk te herkennen aan een geluid.

Naast logo’s zien we ook veel animatie’s op socialmedia. Zo kun je de key message van je post of campagne op een opvallende manier in beeld krijgen inplaats van alleen tekst in een caption.

Let's put the wheels in motion!

Infographics

Hoe ga je mensen complexe of grote stuken informatie meegeven op een makkelijke en leuke manier? Juist, Infographics! Een infographic is informatie zo veel mogelijk omgezet in beeld. Dan hebben we het niet alleen over saaie excel grafiekjes, maar door design toe te passen op deze informatie kunnen we jouw informatie op een leuke manier vormgeven zonder de belangrijke informatie kwijt te raken.